У ДТП в Житомирській області загинув військовий, який їхав на власне весілля

  На трасі Житомир – Бердичів в автомобільній аварії 15 серпня загинув 33 річний прапорщик Збройних сил України Олександр Ліщук — головний сержант 72-ї окремої механізованої бригади. Про це повідомляє Оперативне командування “Північ” в своєму Facebook.

  «#ВічнаСлаваГерою #СмертельнеДТП #ЗагинувОлександрЛіщук_72омбр

Сьогодні, 15 серпня 2018р. о 16.30 на трасі Житомир-Бердичів в автомобільній аварії загинув наш побратим, прапорщик Олександр Миколайович Ліщук — головний сержант 2 МБ 72 омбр. Отримавши відпустку, Олександр їхав на весілля, яке мало відбутися в четвер, 16 серпня. Та в результаті жахливого ДТП день весілля раптово перетворився на день похорон. Йому було лише 33 роки...

  "Світла, позитивна людина, гарний військовий, вірний друг", —  так характеризують його в бригаді і в батальйоні. В ЗСУ з 2005 року, на фронті з 14-го. Разом із своїм 2 батальйоном захищав М Аріуполь,  Гуково і Червонопартизанськ, Волноваху і Гранітне,  потім був на териконах коло окупованого Докучаєвська,  в 2016‒2017 році — у Верхньоторецькому.  Головний сержант батальйону,  дуже добросовісний,  зараз теж перебував в зоні виконання бойової задачі на Луганщині.

  Пройшов всю війну неушкодженим, та трагічна подія обірвала його життя на мирній території. Самотніми лишилися рідні,  наречена,  якій так і не судилося стати дружиною,  і дитинка,  що невдовзі народиться, але вже ніколи не побачить тата...

   Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким нашого товариша. Світла пам'ять достойному Захиснику України!!!», — йдеться в повідомленні.

kd20081818 1

Последнее изменение Четверг, 23/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework