×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації просить громадськість надавати пропозиції

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації приймає від представників громадськості пропозиції до орієнтовного плану консультацій з громадськістю Житомирської облдержадміністрації на 2015 рік.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, річний орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю (далі – орієнтовний план) має бути затверджений та оприлюднений на офіційному веб-сайті органу виконавчої влади відповідно до пункту 6 Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 року №996. Проект такого плану розробляється за результатами консультацій з громадськістю та з урахуванням пропозицій громадської ради при відповідному органі.

n2811141773

Просимо до 3 грудня в управління комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації надати пропозиції до проекту орієнтовного плану на електронних (Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.) або паперових носіях (каб.231). У пропозиціях вважаємо за доцільне зазначити питання або проект нормативно-правового акту; захід, що проводитиметься у рамках консультацій з громадськістю;строк проведення консультацій; соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія рішення, що буде прийнято за результатами консультацій.    

                          Довідки телефоном: 47-46-49 (Сластухіна Світлана Василівна).

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework