×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Олевську на Житомирщині нові бордюри міняють на поламані старі

  Міська рада Олевська Житомирської області спочатку встановлює нові бордюри на вулиці Герцена, фотографує встановлений бордюр і рапортує на сайті Олевської міської ради про початок робіт в статті "На вул. Герцена розпочався капітальний ремонт тротуарів". Після цього новий бордюр знімають і встановлюють старий поламаний. 

  Таку ситуацію побачили журналісти Олевської районної газети "Незалежна", повідомляють подробиці активісти "СтопКору" з Житомирщини.Такі дії  можна пояснити тим, що міська рада створює видимість проведення робіт для того, щоб відтягнути або закрити кримінальну справу за фактом розкрадання бюджетних коштів шляхом проведення фіктивних угод між ТОВ "Камінь-буд" і міською радою міста Олевська, - про це повідомляє stopcor.org.

  "У грудні 2017 року був повністю оплачений ремонт пішохідних доріжок на трьох вулицях міста Олевська, акти виконаних робіт КБ-2в від 26.12.2017 підписані, а роботи прийняті згідно з даними інформаційно-пошукової бази Е-дата.

  У травні 2018 року активісти ГО "СтопКор" звернулися із заявами до прокуратури та поліції за фактом розкрадання бюджетних коштів, організованого шляхом проведення фіктивних оборудок посадовими особами міської ради м. Олевськ, де в  діях  посадових осіб міської ради вбачаються  ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 (службове підроблення) КК України та  ст. 191  КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом  зловживання службовим становищем).

  Олевський районний підрозділ Коростенської прокуратури замість того, щоб спробувати по гарячих слідах розкрити цю справу, відтягує її. Не було навіть звернення до суду про тимчасовий доступ слідчих до документів.

  Хоча немає нічого дивного, адже заступник Коростенської прокуратури Андрій Мамкута є відвідувачем заходів, які організовують фігуранти кримінальних справ. Так, 12 липня 2018 року прокурор був присутній в ресторані на п'янці, яку влаштував мер для пари обласних депутатів і працівників мерії за бюджетний кошт.

  Це тільки одна справа, проте правоохоронними органами відкрито понад 10 кримінальних справ, де фігурантом є мер міста Олевська. Всі справи стосуються розкрадань бюджетних коштів, корупції, захоплення землі громади. І всі справи Коростенською прокуратурою постійно відтягуються. Ми припускаємо, що прокурор ділиться інформацією про досудове слідство з фігурантами кримінальних справ і консультує їх", – зауважують активісти "СтопКору" з Житомирщини.

ok 23.08 2

ok 23.08 1

Джерело: stopcor.org

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 23/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework