ЖДТУ єдиний на Житомирщині цього року здійснюватиме підготовку держслужбовців за державним замовленням НАДС

  Про це на власній Фейсбук сторінці повідомив особисто Віктор Євдокимов, ректор Житомирського державного технологічного університету.

 

  «За результатами конкурсного відбору Житомирський державний технологічний університет є єдиним навчальним закладом у Житомирський області, який цього року здійснюватиме підготовку державних службовців за державним замовленням Національного агенства з питань державної служби! Приємно відзначити, що за результатами конкурсу, Житомирський державний технологічний університет став першим за кількістью балів серед всіх університетів, які приймали участь в конкурсі та отримав найбільшу кількість місць в Україні - 220 місць державного замовлення на підготовку магістрів! 23 серпня був підписаний наказ на зарахування студентів з чим їх щиро вітаю! Дякую колективу кафедри за високу якість підготовки фахівців з державної служби!», — зазначив Віктор Євдокимов.

   Натомість у самому національному агентстві з питань державної служби зявилося наступне повідомлення:  «Цього року 21 заклад вищої освіти виконуватиме державне замовлення НАДС на підготовку 1600 державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» (заочна форма навчання). У конкурсному розподілі обсягу державного замовлення взяло участь 36 ЗВО, які заявили готовність навчати 2467 осіб. Уперше за історію конкурсів подано найбільшу кількість заявок, а заявлений обсяг на 2476 осіб врази перевищив затверджений Урядом (1600 осіб). За результатами оцінювання конкурсних пропозицій за визначеними критеріями було складено відповідний рейтинг ЗВО-претендентів, який став підставою для подальшого розподілу кількості місць державного замовлення».

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework