×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині оголошено у розшук небезпечного злочинця. ФОТО

  Правоохоронці розшукують жителя м.Києва Шпаковського Олександра Ігоровича, 04.09.1990 р.н., засудженого за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотиків. 

  Чоловіка засуджено Овруцьким районним судом Житомирської області до 5 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Розшукуваний і раніше мав проблеми із Законом і притягувався до кримінальної відповідальності за грабежі та незаконне позбавлення волі або викрадення людини. 

  Його прикмети: на вигляд 25-30 років, високого зросту, худорлявої  тілобудови,  волосся темне коротке.Розшукуваний схильний до вживання наркотичних засобів, легко входить у довіру, може називати інші анкетні дані.

  Шановні громадяни! Якщо ви постраждали від протиправних дій вказаної особи або володієте будь-якою інформацією щодо його місця знаходження, повідомте за телефонами: (0412) 40-74-20 або «102» чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Відділ комунікації поліції в Житомирській області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Суббота, 25/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework