На Житомирщині поліцейські охорони, прибувши за сигналом «тривога», попередили пожежу. ФОТО

   21 серпня у смт. Новогуйвинську уночі виникло загоряння вуличного холодильника, розташованого поблизу торгівельного закладу.

 

   Вогонь перекинувся на приміщення, від чого спрацювало сигнальне сповіщення обладнання Управління поліції охорони. Правоохоронці, які прибули за лічені хвилини, вчасно ліквідували загрозу пожежі.

  Повідомлення «Тривога» надійшло  на пульт централізованого спостереження о 4 ранку з торгівельного кіоску, що знаходиться під охороною УПО в області. Вже за лічені хвилини черговий наряд швидкого реагування правоохоронців був у селищі Житомирського району.kd 26081802 4

   На місці події поліцейські охорони побачили задимлену та палаючу холодильну камеру, що  знаходилась на вулиці поряд з торгівельним кіоском. Одна з його стін, вкрита пластиковим покриттям, уже почала плавитись. Правоохоронці не розгубились і спочатку відключили живлення приміщення від електромережі, а потім і загасили вогонь.kd 26081802 3

 - Завдяки оперативному реагуванню та професійним діям поліцейських ми попередили надзвичайну подію – пожежу на об’єкті, що нами охороняється, - прокоментував т.в.о. начальника УПО в області Сергій Базюк. – Це ще одне підтвердження аксіоми, що охоронна сигналізація рятує не лише від злодіїв, а й від непередбачуваних ситуацій.

kd 26081802 2

Управління поліції охорони  в Житомирській області

Последнее изменение Понедельник, 27/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework