Без права вснесення застави: Турецького водія, причетного до смертельної аварії на Житомирщині, знову заарештували

  У четвер, 23 серпня 2018 року, апеляційну скаргу прокуратури Житомирської області на рішення першої інстанції щодо взяття під варту водія-іноземця, який скоїв дорожньо-транспортну події, унаслідок чого загинули двоє осіб, розглянув апеляційний суд Житомирської області.

   Апеляційний суд області скасував ухвалу Корольовського районного суду м. Житомира про обрання винуватцю аварії запобіжного заходу у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави та постановив нову – тримання під вартою терміном на 60 діб без визначення розміру застави.

  Як повідомлялося раніше, 40-річний водій, громадянин Туреччини, підозрюється у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі кількох осіб, та завідомому залишенні без допомоги потерпілих скоєної ним дорожньо-транспортної події.

  Нагадаємо, 15 серпня цього року, водій-іноземець, керуючи завантаженим фруктами автопоїздом (сідловий тягач «VOLVO» з напівпричепом) порушив правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 21124».

  Унаслідок зіткнення, яке сталося на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Ставище Брусилівського району, загинули від одержаних тілесних ушкоджень водій та пасажир легкового автомобіля (1990, 1987 рр. народження).

  Зважаючи на тяжкість скоєної дорожньо-транспортної події, прокуратура області не погодилася із ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою із правом внесення грошової застави та оскаржила його в апеляційній інстанції. 

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 та ч.1 ст. 135 КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області, процесуальне керівництво здійснює прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework