В Житомирській області маленьку дівчинку викинув з вікна квартири власний батько?

  Наприкінці минулого тижня місто Бердичів облетіла новина про моторошний вчинок батька, який викинув з вікна багатоповерхівки свою дочку (за словами сусідів, дівчинці було 7-8 років).

 

  Про це повідомляє berdichev.biz.

  Начебто, він знаходився у стані алкогольного сп’яніння, а дитина потрапила, як то кажуть, «під гарячу руку». На місці події працювали правоохоронці та медики, які госпіталізували постраждалу до травмпункту Центральної міської лікарні.

  Попри жахливі картини, які стають перед очима у тих, хто прочитав перший абзац, усе насправді виглядає не надто криваво. Так як квартира знаходиться на першому поверсі, а у малечі, виявляється, діагностовано лише забої гомілок. Принаймні, таку вище озвучену інформацію оприлюднило одне з Бердичівських ЗМІ.

  У співробітників Бердичівського відділу поліції зовсім інша версія. Мовляв, користуючись тим, що квартира на першому поверсі, дитина частенько втікала на вулицю через вікно. Так було і того вечора, втім цього разу малеча стрибнула не надто вдало, в результаті чого отримала травми. А поліцію викликали налякані сусіди, які не зрозуміли, що трапилося і одразу припустили найгірше.

  Що ж насправді відбулося, знають лише безпосередні учасники інциденту. Наразі більше ніякої інформації не надходило.

Іван Федоров, berdichev.biz

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework