×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі обговорили проблеми створення, розвитку та застосування високотехнологічних систем спеціального призначення

28 листопада 2014 року в Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова було проведено ХХ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Проблеми створення, розвитку та застосування високотехнологічних систем спеціального призначення».

Захід присвячений 100-й річниці з Дня створення нашого навчального закладу.

n0112141788

Як повідомляють в Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова, у роботі конференції взяли участь 225 науковців з 28 наукових установ, вищих навчальних закладів, військових частин замовників, провідних конструкторських бюро та підприємств, а також почесні гості з Житомирської міської ради, Богунської та Корольовської районних рад.

Основною метою конференції було обговорення результатів фундаментальних і прикладних наукових досліджень, визначення їх перспективних напрямів, обмін досвідом наукової та науково-технічної діяльності та виконання завдань антитерористичної операції. Результати наукових досліджень, які проводяться в інституті, знайшли своє відображення у доповідях учасників конференції.

Заслухавши та обговоривши доповіді, учасники конференції констатували, що забезпечення Збройних Сил України високотехнологічними зразками озброєння і військової техніки, впровадження сучасних систем управління військами та зброєю є запорукою забезпечення національної безпеки та оборони, територіальної цілісності держави.

Конференція пройшла в атмосфері доброзичливої наукової дискусії та сприятиме всебічному й об’єктивному оцінюванню досягнутих результатів, подальшому становленню і розвитку наукових досліджень.

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework