×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Поліція провела обшуки у чотирьох гральних закладах Коростеня та Олевська

  28 серпня працівники Коростенського та Олевського ВП ГУНП Житомирщини у м. Олевську та смт Білокоровичах провели санкціоновані обшуки у місцях функціонування так званих державних лотерей. У результаті через виявлені порушення в організації діяльності таких закладів вилучено понад три десятка одиниць комп’ютерної техніки та інші докази протиправної діяльності ділків.

  Загалом у рамках розпочатого кримінального провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) ККУ було проведено обшуки за відповідними ухвалами судів у 3 закладах райцентру та 1 – у селищі Білокоровичах. Усі вони функціонували у нежитлових приміщеннях.

  У результаті виявлено ознаки ведення підпільних азартних ігор, а відтак вилучено загалом 32 системні блоки з програмним забезпеченням та іншими комплектуючими комп’ютерної техніки, серед яких монітори  та мережеві комутатори. Також поліцейські знайшли записи чорнової бухгалтерії, що долучені до матеріалів кримінального провадження як докази протиправної діяльності. Відомо також, що усі ці заклади належать двом особам. Усі інші відомості з’ясовуються у рамках подальших слідчо-розшукових заходів.

  Нині вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та проведення відповідних експертних досліджень. Відповідно до українського законодавства подібні протиправні дії караються значними штрафами.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 31/08/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework