Сміттєвий колапс у Житомирі. Що буде далі? Відео

  У Житомирі періодично виникають проблеми з вивозом сміття. Містяни скаржаться на переповнені контейнери, сморід і пацюків. У чому проблема?

 

  Про це йшла мова у програмі «Відкрита студія» телеканалу СК1, передає nkontrol.org.ua.

  Олександр Рошко, активіст “Народного контролю” та один із запрошених гостей програми наголосив на важливості цього питання.

 “Безкарність та безвідповідальність у всіх ланках призводить до такої ситуації. В Україні є закон про забезпечення санітарного та епідеміологічного добробуту населення. Згідно з цим законом, є дисциплінарна та адміністративна відповідальність, однак у Житомирі вони просто не діють ”, – зауважив Олександр Рошко

  Олександр обурений тим, що в місті на сьогодні немає навіть відповідної кількості машин для вивозу сміття. Він наголосив, що біля смітників лежать купи сміття, хоча з самих баків все вивезено, а протягом серпня вивіз сміття у місті майже не відбувався.

  Також пан Олександр наголосив на важливості дотримання санітарних норм та правил утримання територій населених пунктів, де чітко та покроково розписані норми вивезення сміття за різних температур та правила утримання сміттєвих майданчиків.

  Крім того, пан Олександр наголосив на важливості обрання кваліфікованих спеціалістів для вирішення цієї проблеми, які вже мають запропонувати краще рішення, враховуючи проблеми міста і його потреби.

Джерела: nkontrol.org.ua, «СК1»

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework