На Житомирщині у жахливій автомобільній аварії постраждала семирічна дівчинка

  Недотримання водіями правил дорожнього руху та неуважність за кермом часто можуть призвести до жахливих наслідків та стати причиною аварії.

 

  Про це повідомляє berdichev.biz

  На минулому тижні сталася автопригода поблизу міста Бердичева на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, на повороті до селища Гришківці Бердичівського району. Внаслідок аварії дві особи отримали серйозні травми, у тому числі – семирічна дівчинка.

  Як стало відомо з повідомлення Бердичівського відділу поліції, 26 серпня близько одинадцятої години ранку водій автомобіля «Мітсубісі Лансер», (уродженець смт. Глухівці Козятинського району 1958 року народження, проживаючий у місті Києві), рухався по автодорозі Виступовичі – Могилів-Подільський у напрямку міста Житомира.

  Водій не вибрав безпечної дистанції, та скоїв зіткнення з автомобілем «Део Сенс», що рухався в попутному напрямку та здійснював маневр повороту ліворуч на перехресті дороги. На момент аварії в автомобілі знаходилась мешканка Козятинського району 1984 року народження, яка керувала транспортним засобом та її маленька дочка 2011 року народження.

  В результаті ДТП і мати, і дочка отримали травми різного студені важкості, у обох діагностовано закриту черепно-мозкову травму та численні тілесні ушкодження, а у жінки ще й струс головного мозку. Обох постраждалих госпіталізовано до Центральної міської лікарні. Транспорті засоби отримали значні механічні пошкодження, від удару «Мітсубісі Лансер» з’їхав у кювет.

  Подію внесено до ЄРДР за ст.. 286 чІ Кримінального кодексу України.

Джерело: Дмитро Квітень, berdichev.biz

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework