На Житомирщині знайшли понівечене тіло 80-річного пенсіонера, який втік з місцевого геріатричного пансіонату

  Мало хто в молодості усвідомлює, що і до нього прийде старість, і він стане непотрібний своїм власним дітям.

  Про це повідомляється на berdichev.biz.

  Люди похилого віку, які з тих чи інших причин залишились одинокими на старості літ, знаходять для себе прихисток у Бердичівському геріатричному пансіонаті, де їм забезпечують належний нагляд. Однак перебування у закладі не позбавляє їх можливості на вільне пересування.

 Як стало відомо нашим журналістам, 26 серпня пішов у магазин та не повернувся бердичівлянин 1940 року народження, який перебував у Бердичівському геріатричному пансіонаті. Пізніше тіло старого з найшли на залізничній колії поблизу Мирославки.

  Повідомлення про те, що електропотяг сполученням Козятин-Шепетівка рухаючись у напрямку м. Козятина на 41 кілометрі пікету скоїв наїзд на невідомого громадянина, надійшло до поліції ввечері 26 серпня. На місце трагедії виїхала слідчо-оперативна група.

  Працівниками поліції була встановлена особа загиблого, яких виявився описаний вище громадянин. Машиніст поїзду повідомив, що скоїв наїзд на людину близько 21-15, за його словами, загиблий йшов просто по залізничній колії.

  Відомості про подію внесені в ЄРДР за ст.276 ч.І. «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту».

Денис Заремський, berdichev.biz

 

Последнее изменение Воскресенье, 02/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework