У Бердичеві водолаз знайшов тіло жінки з пакетом і камінцем в руках

  Жахливу знахідку виявив у неділю, 2-го вересня, поблизу міського пляжу річки Гнилоп’ять у Бердичеві водолаз, який працює у міській комунальній аварійно-рятувальній службі порятунку на воді.

 

  З повідомленням про знайдене тіло жінки він звернувся до Бердичівського відділу поліції о пів на першу годину дня, - пише rio-berdychiv.info.

  Працівниками слідчо-оперативної групи поліції, котрі виїхали на місце події, було встановлено, що загиблою виявилася жінка віком 60-70 років. Що стало причиною її смерті, наразі поки що невідомо. Поліція відкидає факт насильницької смерті, так як на тілі потерпілої ніяких слідів, причетних до цього, виявлено не було. Однак багатьох насторожило те, що у руках жінки був поліетиленовий пакет, всередині якого знаходився камінець.

  На жаль, особа померлої наразі не встановлена, тому поліція звертається до місцевих жителів з проханням про допомогу. На жінці була одягнута біла квітчата сорочка, чорна спідниця та чорні черевики з коричневими вставками. Щодо особливих прикмет, то над правим верхнім віком є бородавка.

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework