У центрі Новограда-Волинського водій-нахаба побив пішохода-школяра

  Дотримання Правил дорожнього руху всіма його учасниками гарантує безпеку на дорогах. Загалом культура поведінки людини на дорозі свідчить про її рівень свідомості та вихованості. Зазвичай в міських умовах пішохід забезпечує собі безпеку переходячи дорогу в встановлених місцях - на пішохідних переходах, але не в нас, крім потрапляння під колеса автомобіля, слід стерегтися й неврівноважених водіїв.

 

  Безпрецедентна подія сталася в місті Новограді-Волинському, про яку редакцію сайту 04141.com.ua, повідомили очевидці.

  Так, 03 вересня 2018 року близько 13 години, троє школярів старших класів переходили автодорогу в центрі Новограда-Волинського поруч з будівлею "Телеграфу". У цей час, поруч з переходом, різко загальмував автомобіль. З салону, якого вискочив водій, який кілька разів вдарив одного з молодих хлопців. Між ними зав'язалася суперечка. Старшокласник голосно кричав на водія, висловлюючи йому претензії, що він на авто ледь не збив його на пішохідному переході.

  Водії, яких затримувало кинуте на дорозі авто, почали сигналити, й наш добродій переставивши своє авто до будинку по Шевченка, 10, далі продовжив розбірки з учнем.

  Нахабність вказаної особи свідчить про те, що навіть на пішохідних переходах мешканці нашого міста не можуть почувати себе в безпеці. Резонансності даній події додає те, що правопорушення горе-водія вчинено в публічному місці, відносно неповнолітньої особи.

  Сподіваємося,  хлопець звернеться до поліції. Правоохоронці мусять звернути увагу до даної події та покарати нахабу.

n 0409181 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework