На Житомирщині розпочалися збори з особовим складом оперативного резерву першої черги окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

  3 вересня на Житомирщині розпочалися навчальні збори з особовим складом оперативного резерву першої черги окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

 

  Сотні військовозобов’язаних прибули на навчальні збори з різних регіонів України.

  Впродовж місяця резервісти підвищуватимуть практичні навички з усіх предметів бойової підготовки, діятимуть в складі штатних підрозділів, розрахунків та екіпажів. Вінцем підготовки резервістів стануть тактичні навчання з бойовою стрільбою та десантуванням.

  На пункті прийому особового складу розгорнутий довідково-інформаційний центр, де військовозобов’язані мають змогу дізнатися актуальну інформацію, випити гарячого чаю та перекусити.

  Після оформлення відповідних документів, резервістів забезпечують уніформою, необхідним майном та спорядженням.

  Для економії часу та оперативності на пункті прийому особового складу працюють представники одного із банків, які відразу ж на місці оформлюють картки для отримання резервістами одноразового грошового забезпечення.

  Також, під час проведення зборів з резервістами проводяться співбесіди щодо перспектив проходження військової служби за контрактом. Слід наголосити, що вже з першого дня проходження зборів чимало військовозобов’язаних вирішили укласти контракт.

  Хтось планує повернутися на військову службу, а хтось продовжити її у військовому резерві.

  Наприклад керівник благодійної організації «Фонду Мир і КО» молодший лейтенант запасу Мирослав Гай саме цього дня, уклав п’ятирічний контракт для подальшого проходження військової служби в резерві 95-ї бригади.

  – Тепер за мною тут буде закріплена відповідна посада, і кожного року я буду проходити військові збори у своїй рідній бригаді, відновлювати навички разом зі своїми побратимами. В разі необхідності, протягом 22-х годин не буду чекати виклику з військкомату, а одразу прибуду до своєї бойової частини. Наш підрозділ буде злагодженим, і ми будемо готові йти в бій. Саме тому, свій контракт у військовому резерві я підписав на 5 років. Це моя бригада, – відзначив резервіст.

Прес-служба командування ДШВ ЗС України

 

Последнее изменение Вторник, 04/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework