Проектанти розробляють проект реконструкції Молодіжного центру що згорів у Новограді

Проектанти творчої майстерні "Ю.Лосицький" вже зробили всі необхідні заміри будівлі та розробляють проектно-кошторисну документацію проекту.

 

  У серпні на засіданні міської архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради визначили хто буде відновлювати Молодіжний центр. Проголосували за Творчу майстерню "Ю.Лосицький" Національної спілки архітекторів України, - повідомляє novograd.city.

 4 вересня, підготували проект договору на виготовлення проектно-кошторисної документації з "Ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури місцевого значення будівлі кінотеатру на вулиці Шевченка, 5/1 в місті Новограді-Волинському. Першочергові протиаварійні роботи".  Про це пишуть на офіційній Facebook-сторінці міської ради.

  Ліквідація наслідків пожежі ще не почалась. Тому що слідче управління ГУ НП в Житомирській області призначили судову будівельно-технічну експертизу. Її буде проводити експерт Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

 Нагадаємо,  один з найвідоміших об'єктів — колишній кінотеатр ім. Щорса у Новограді-Волинському згорівся понад три місяці тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому незграбні нащадки ледь не залишилися без спадщини?

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework