Завод Фірташа в окупованому Криму продовжує працювати на українському ільменіті з Житомирщини

  Кримський завод «Тітан» й досі працює на українському ільменіті з Житомирщини.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав журналіст Андрій Клименко. 

  "Україна (точніше, "схемщики"), на жаль, дійсно має безпосереднє відношення до екологічної катастрофи в Північному Криму (прим: Армянськ, викид соляної кислоти в атмосферу з кіслотонакопичувача заводу "Титан" пана Фірташа). Але справа не в воді (відсутність опадів дійсно призвела до пересихання відгородженої для скидання відходів частині Сиваша площею 42 кв. км та потраплянню у повітря кислотного пилу, що перетворився на туман - це використовується для аргументації відновлення поставок води по Північно-Кримському каналу).

  Справа в тому, що цей завод продовжує працювати на українському ільменіті з Житомирщини (надалі - Одеський порт - турецький порт Самсун за фіктивним контрактом, звідти перевалка - і Керч). Якщо відповідні органи, які все давно знають, закриють цей канал постачання сировини на окуповану територію - фундамент екологічної катастрофи зникне.

  Більш нічого коментувати не буду. Відкриваєте "чорний список" морських порушників, робите пошук в браузері по слову "ильменит" на рос., отримуєте результат декілька років", - написав журналіст.

 

Последнее изменение Четверг, 06/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework