×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Житомиряни візьмуть участь у популярному в Україні телешоу. ВІДЕО

 На телеканалі СТБ стартував новий сезон шоу "Зважені та щасливі", учасниками якого стали Катерина та Борис Місишині з Житомира - донька-школярка разом з батьком. 

  Дівчині 17 років, а її вага - 145 кг. Батько у свої 44 роки важить 129 кг. Їх пара – приклад того, як важливо любити дитину з раннього віку. У Бориса троє дітей. Катя найстарша донька. Коли Катя народилася, її батьки вже не жили разом. Борис страждав на алкоголізм, і дружина вигнала його з дому. Так Катя до двох років виховувалася без батька, - про це повідомляє 1.zt.ua.

 Коли Борис потрапив в страшну автокатастрофу, він поміняв свої погляди на життя: кинув пити, повернувся в сім’ю. Так в сім’ї Мисишиних з’явилося ще двоє дітей, яких Борис шалено любить. Ось тільки Катя не може завоювати батьківську любов. Коли тато повертається з відряджень (Борис далекобійник), він обіймає молодших дітей, а Катю – ні, вважає, що їй вже не потрібно. Вона ж доросла. А дівчинці хочеться, щоб тато її обійняв, поцілував, сказав «я тебе люблю», побажав гарних снів і доброго ранку.

 Катя усіма зусиллями намагається догодити батькові: приготувати смачну вечерю, може по інтернету оформити замовлення для його роботи. Катя відчуває себе не улюбленою донькою, а Попелюшкою.

 Проект – шанс змінити життя Каті: стати стрункою і привабливою дівчинкою, яка ні чим не відрізняється від однокласників; бути гордістю для батька.

Джерело: 1.zt.ua

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework