×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Бердичівщині злодій викрав коня та намагався перепродати його власнику

  Не меншає злочинності на теренах Бердичівського району. По селах орудують місцеві та заїзджі злодюжки, які лазять по чужих обійстях у надії поживитися чимось, що потім можна буде продати або обміняти на самогон. Але житель села Бистрик Бердичівського району навіть і не міг подумати, що посеред білого дня, поки він порається на подвір’ї, хтось поцупить його коня.

  Тварина спокійно паслася на узбіччі дороги навпроти будинку, коли до господаря підійшов сусід та спитав, за скільки той продав коня. Він повідомив здивованому власнику про те, що щойно бачив як невідомий чолов’яга з голим торсом кудись повів його коня. До пошуку тварини долучилося декілька односельчан постраждалого, - про це повідомляє berdichev.biz

  Злодюжку вдалося затримати вже по дорозі до Бердичева, наздогнавши автомобілем. Зупинилися, поцікавилися, що за кінь, і невідомий почав пропонувати купити тварину. Тут уже під’їхав і господар коня, якого повідомили по телефону.

  Зловмисник зрозумів, що на нього чекають непереливки та пробував втекти, але його зловили і здали приїхавшим на виклик працівникам поліції. Правоохоронці забрали невідомого для встановлення особи.

Іван Федоров, berdichev.biz

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework