×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Райгородоцькій школі на Бердичівщині облаштовано мультимедійний простір

  Житомирська область є учасником освітнього проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

  В Бердичівському районі за проектом Фонду та в межах пілотного проекту Новий освітній простір, у Райгородоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів облаштовано Медіатеку – простір для реалізації освітніх можливостей кожної дитини, зокрема й учнів з особливими освітніми потребами, - про це повідомляє rio-berdychiv.info

  Медіатека – мультимедійний простір для навчання, роботи і обміну думками.
Сьогодні складно уявити, що лише три місяці тому на місці красуні-медіатеки був звичайний шкільний кабінет обслуговуючої праці. 
Саме за сприяння голови обласної державної адміністрації І.П. Гундича, при умові співфінансування ( 50:50) з місцевого бюджету, виділено кошти в сумі 180 тис. грн. на облаштування медіатеки в Райгородоцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів на які було здійснено ремонт приміщення, придбано 4 ноутбуки, 1 smart -TV, БФП, мішки-крісла, стелажі, робочий стіл та стільці.

  Приміщення медіатеки – це простора кімната, сучасний дизайн і мінімум меблів – лише найпотрібніше. Тут можна працювати як на комп’ютері, так і зі звичайними книжками, використовувати у роботі диски, великий екран, дошку та інші інноваційні технології. Медіатека – мультифункціональна. Її можна використовувати як дискусійний клуб, як місце для кінопоказів, літературних вечорів, засідань мовних клубів, індивідуальної та колективної роботи.

  Медіатека стане інтерактивним центром опорної школи, що дасть можливість учням брати участь у заходах, використовувати різноманітні ресурси, включаючи Інтернет, електронні книги, інтерактивні програми вивчення іноземних мов, комп’ютерні технології.Оснащення матеріально-технічної бази Райгородоцької школи продовжується. З районного бюджету виділено кошти у сумі 145 тис. грн. для ремонту кабінетів математично-природничого циклу (математики і біології) у Райгородоцькій ЗОШ І-ІІ ступенів.

  Бердичівська райдержадміністрація дякує голові обласної державної адміністрації Гундичу І.П. за сприяння у виділені коштів у сумі 170 тис. грн.. на проведення ремонту в даних кабінетах.І ось на передодні Дня знань ремонт кабінетів завершено і діти мають можливість працювати в оновлених світлих кабінетах, які відповідають санітарним вимогам до їх відкриття.

 

ok 136598663

 

Джерело: rio-berdychiv.info

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Среда, 12/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework