Будинок у м. Коростень, в якому учасники АТО отримали квартири, не готовий до пуску газу

  30 серпня відбулася повторна перевірка системи газопостачання багатоповерхового житлового будинку за адресою м. Коростень вул. Грушевського 108 А, яка виявила безліч порушень. Через це сім’ї військовослужбовців у новому опалювальному сезоні можуть залишитися без тепла.

 Готовність мереж до пуску газу та стан виконання робіт з усунення дефектів, що були виявлені раніше, перевіряла комісія у складі представника замовника ТОВ «Київєврокредитбуд» директора  Васьковського В.Е та головного підрядника ТОВ «Олевськгазбуд»  директора  Кравченко М.А. , мешканців будинку (членів ініціативної групи) Ходаківського О.В., Шомко С.Ю., а також директора технічного ПАТ «Житомиргаз» Колесника С.В. та начальника Коростенського відділення ПАТ «Житомиргаз» Дорошенко І.О. 

  Під час обстеження було встановлено, що забудовником не усунені раніше надані суттєві зауваження щодо добудови підвідного газопроводу, монтажу газорегуляторного обладнання (ШРП), оформленння виконавчо-технічної документації підрядної організації, не змонтована    та не проведен ооснащення сигналізаторами загазованості помешкань громадян згідно вимог проектної документації.

  «Будівництво системи газопостачання об’єкту здійснювалося з жовтня 2015 по квітень 2016 року. Проте, будинок і досі не введено в експлуатацію через низку недоліків у внутрішньобудинковій системі даної багатоповерхівки,» - коментує ситуацію директор технічний ПАТ «Житомиргаз» Сергій Колесник.

  По результатам роботи оформлено відповідний акт, який вручено усім представникам комісії.

  На часі ПАТ «Житомиргаз» не може розглянути питання щодо прийняття об’єкту в експлуатацію, так як  мова йде про безпеку людей.

 

Последнее изменение Среда, 12/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework