×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Учасниця житомирського Космічного напівмарафону в свої 8 років вже має 20 рекордів

  Восьмирічна Ніколь Князева з Києва взяла участь у житомирському Космічному напівмарафоні і пробігла 21 кілометр за 2:19:26. Дівчинка посіла 52 місце серед 59 жінок та стала 318-ю в абсолюті із 360 учасників, які фінішували.

  Юна спортсменка розповідає, що їй було не важко бігти, а навпаки - дуже легко, бо вона ретельно готувалася до напівмарафону щодня.  Мама дівчинки Світлана каже, що це далеко не перше досягнення її дочки і не лише в легкій атлетиці, - про це повідомляє sportzt.com

  "Два роки назад ми просто прийшли на змагання з воркауту. Ніколь була ще маленька, підійшла взяла гирю, зрозуміла, що їй це під силу. ЇЇ одразу почали фіксувати журналісти. Це виглядало дуже прекрасно - маленька Ніколь і велика гиря 32 кг. Вона дуже заразилася цим і захотіла займатися спортом. У наступному році вона почала встановлювати рекорди. На чемпіонаті з воркауту Ніколь підтянулася 35 разів. Крім того, вона взяла участь у житомирському Космомарафоні у дитячих забігах. А потім пробігла київський напівмарафон". - розповіла мама Ніколь. 

  Тренує дівчинку її тато, який розробив спеціальну для неї програму. Наразі 8-річна Ніколь займається багатьма видами спорту і мріє у майбутньому брати участь в Олімпійських іграх: 

  "Вона хоче брати участь в олімпіаді з різних видів спорту. Хоча всі кажуть, визначтеся, оберіть один якийсь вид. Але вона мріє змагатися всюди. Ми займаємося дзюдо, спортивною гімнастикою, стрибками у воду, акробатикою. Вона прийшла на дзюдо, півтора місяці позаймалася і перемогла дівчат, які вищі від неї на голову і важчі на декілька вагових категорій. На спортивну гімнастику пішли, теж півтора місяці позаймалися і на чемпіонаті Ніколь перемогла дівчат, які два роки уже займаються," - розповіла мама юної спортсменки.

  Сама ж Ніколь зізналася, що хоче уже подолати наступну ціль - пробігти повний марафон у 42 км. 

  Довідка: Ніколь Князева у свої 8 років встановила уже понад 20 рекордів. Дівчинка підтягується 500 разів, віджимається 5 тисяч разів, присідає на одній нозі 28 разів на хвилину і за цей же час віджимається на одній руці 80 разів. На першому своєму змаганні з воркауту вона підтягнулася більше всіх - 35 разів. Попередній кращий результат серед дорослих був виконаний українським спортсменом - 21 раз, а Ніколь зробила 25.

Джерело: sportzt.com

Новини Житомира

 

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework