“Міст самогубців” продовжує збирати моторошну данину

  Цей міст давно називають “Мостом самогубців”. Кажуть, що навколо нього – темна аура і що він, наче осередок Зла притягує до себе людські життя.

 

  Пішохідний міст в парку ім. Гагаріна м. Житомира давно набув сумної слави й навіть удостоївся сумнівної відомості, фігурувавши у шоу “Битва екстрасенсів”. Кожного року тут гине кілька людей, які стрибають вниз з тридцятиметрової висоти, пише chaspolissya.com.ua.

  Буквально днями, 28 серпня поліцейські врятували життя молодої дівчини, яка ледь не впала з мосту (буцімто намагалася дістати ключі від квартири та кепку, що впали вниз), як міст-убивця все-таки забрав чергове життя.

  У неділю, 9 вересня близько опівночі до поліції звернулася мешканка Житомира, яка повідомила про зникнення сина. Після с варки з матір`ю 15-річній підліток близко 19.30 пішов з дому і не повернувся. На жаль, не повернеться уже ніколи. Приблизно о 22 годині юнак вийшов на безлюдний цієї пори міст й зістрибнув…

  Це уже друге життя, яке забрав міст-убивця цього року. Минулого року 5 людей намагалися тут вкоротити собі віку – пощастило врятувати лише трьох. У 2016 році моторошна споруда забрала життя 10 людей.

  Після встановлення на мосту камер відеоспостереження та запровадження патрулювання кількох потенційних самогубців пощастило врятувати, але Смерть продовжує чигати на своїх жертв.

  Екстрасенси кажуть, неприкаяні душі тих, хто тут загинув, пригягують до себе нові й нові…

 Павло Правий

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework