Юні лісівники з Баранівки вибороли перемогу в обласному зльоті шкільних лісництв

  Напередодні Дня працівника лісу 20 команд з усіх лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства змагалися за першість в обласному зльоті шкільних лісництв.

  На ювілейні 30-і змагання зїхалися до Малинського лісотехнічного коледжу майже 500 школярів, щоб продемонструвати свої знання, вміння та таланти у лісівничій справі, у спортивних змаганнях та у художній самодіяльності. 

  «З року в рік рівень обізнаності учасників у лісівничій справі зростає, - зазначають судді – викладачі Малинського коледжу. – Отож, мабуть варто подумати над тим, щоб підвищити складність завдань. Нам це приємно, адже значна частина нинішніх конкурсантів – в майбутньому наші студенти».

  Варто зазначити, що лісівнича галузь завжди славилася своїми традиціями та династіями. Андрій Лисанець із Городницького шкільного лісництва хоч і набрав максимальну кількість балів на етапах з лісівництва та лісової таксації, проте до батькових порад, а той у нього інженер лісового господарства, уважно прислухається.

  Відразу за чотирьох своїх онуків вболіває головний механік Словечанського лісгоспу Михайло Купневич. Михайло ж, Станіслав, Маргарита та Анастасія хвилюються, щоб не підвести свого діда і всю родину. Та й до Малинського коледжу у них ставлення особливе, адже в його стінах здобували у свій час освіту прабаба Зінаїда, дід Михайло та баба Марія та ще й їх син. 

  «Ми надзвичайно щасливі, що їдемо додому з перемогою, - каже наставник команди-переможця Баранівського шкільного лісництва головний лісничий лісгоспу Віктор Мірошніченко. – Проте і розуміємо, що цьому передувала нелегка праця впродовж усього року. Ми пишаємося нашими дітками і переконані, що підростає достойна зміна сьогоднішнім лісівникам».


Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework