×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

У Житомирському районі відкрито сьомий футбольний майданчик зі штучним покриттям

  13 вересня у смт Озерне, на території місцевої гімназії, відбулося офіційне відкриття міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям та проведено Кубок Житомирського району з футболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

  Привітати школярів цього дня завітали голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Микитюк, голова районної ради Сергій Крутій, селищний голова Зоя Гончаренко, очільники обласної та районної федерацій футболу – Руслан Павлюк та Володимир Решотка, про це повідомляє Yuri Ogirchuk на своїй сторінці у Фейсбук.

  Це вже сьомий такий майданчик у Житомирському районі, причому п’ять з них відкрито у 2018 році. Майданчик побудовано в рамках виконання бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України». Загальний кошторис – 1,5 млн. грн. З державного бюджету було передбачено фінансування 50% (750 тис. грн.), з районного – 40% (600 тис. грн.) та бюджету селищної ради в розмірі 10% (150 тис. грн.).
  Володарем цьогорічного Кубку району, який був проведений на щойно відкритому майданчику, стала команда смт Новогуйвинське, друге місце вибороли юні спортсмени з Озерного, третє – з Високої Печі. Команда з Глибочиці посіла четверте місце. Призерів змагань нагороджено медалями та дипломами райдержадміністрації.

ok 132363

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 13/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework