×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

"Я не вважаю себе проститутом": Казанова з Новограда розказав, які послуги надає забезпеченим жінкам

  Бачили оголошення на сайтах про молодиків "на годину", які здатні виконати будь-які еротичні фантазії для заможних жінок? А ми не тільки бачили, а і поспілкувались з одним із "казанов", який надає "послуги" самотнім і добре забезпеченим жінкам.

  Журналіст Novograd.city говорила з чоловіком по телефону, бо на відкриту зустріч не дозволяє прийти надмірно cувора конспірація? - повідомляє Новоград City.

  За його словами, він вродливий, абсолютно байдужий до шкідливих звичок і за багато років "трудової діяльності" став азартним фанатом своєї справи. З перших хвилин спілкування відчувалась притягуюча сексуальна енергія. Така заколисуюча психологічна аура його спокуси може ніжно огорнути будь-яку самотню жінку, яка морально втомилася постійно брьохатися у багнюці кризових проблем суспільства.

  Чи вважає він себе "проститутом" чи "повієм"? Абсолютно ні! За його словами, повії і проститутки – це ті деградовані особи, які щовечора стовбичать біля ресторанів, нічних клубів, готелів, на автодорогах і пропонують свої послуги будь-кому. А він сам обирає партнерок. Спершу зустрічається з ними і якщо всі показники його влаштовують, справа рухається далі. А якщо щось "не те" – з великою майстерністю ввічливо прощається і шукає іншу клієнтку.

  Як правило, продовження всіх зустрічей відбуваються на території замовниці. Ці жінки мають великий достаток, гарно доглянуті, в квартирах шикарна обстановка. Проте, в них "бальзаківський" вік і їм хочеться мати поруч не трухлявого дідугана, а юного енергійного коханця, який здатний задовольнити всі потреби та примхи спраглої пані.

  Наш співрозмовник завжди добре пам’ятає: чим більше і довше триватиме насолода, тим щедрішою буде оплата. При цьому докладає колосальних зусиль, щоб чергова пасія залишилася постійною клієнткою. Інколи, такі ситуації заводять у зону "ненаситності".

  Щоб не втратити фірмову марку, він покладає великі надії на свого нерозлучного "напарника" і ставиться до нього з особливою ввічливістю і на "Ви". Адже, робочий стан досить примхливого головного органу "казанови" залежить від багатьох чинників, серед яких відсутнє поняття "потрібно" і "дивися, яку винагороду нам пропонують".

Тож доводиться вести здоровий спосіб життя, підкріплюючи його різноманітними спеціальними тонусами.

З чого ж все почалося? Що спонукало стати на цей шлях?

Примхлива заробітчанська доля. Народився і виріс "казанова" у звичайній працьовитій родині, яка животіла, ледве зводячи кінці з кінцями. Успішно закінчив школу, а у педагогічному вузі здобув омріяну професію вчителя. Як це завжди відбувається з молодими спеціалістами без протекції, отримав направлення відпрацювати встановлений термін у малокомплектній школі периферійного села, де всі учні легко могли вміститися в одному класі міської школи.

  Долаючи нудьгу та одноманітне життя, з горем-бідою відпрацював два навчальні роки. Під час літньої відпустки отримав запрошення від друзів-студентів поїхати на заробітки в якості підсобного робітника на будівництві у столицю. Охоче погодився. Хоч і дуже важкою працею, але за місяць заробив дві з хвостиком вчительські зарплати. Це надихнуло. Проте наступні етапи робіт приносили багато обіцянок замість приємного хрусту купюр в кишенях.

  Справжнім громом серед ясного неба стали зауваження замовника щодо розміру фундаменту, який аж на 10 см виявився ширшим за євростандарти. Рішення? Все переробити за рахунок заробітчан!Крижані погляди бритоголових братків напіввірастюківської статури не зичили нічого доброго. Єдиним можливим виходом в цій ситуації для бригади невдах стало при нагоді чимдужче дременути з об’єкта.

  Діставшись околиці міста, наш співрозмовник вирішив добиратися додому автостопом. Як на зло, увесь потік транспорту йшов повз не зупиняючись. А тут ще й злива не забарилася – ллє, як із відра.

  Хлопець втратив всяку надію. І раптом загальмувала шикарна іномарка. Миловидна пані чуйно вникла в екстремальну ситуацію, підгодувала смачними бутербродами, напоїла кавою з термоса і запропонувала доглядати її дачу. Після душу він провалився у мертвий сон. А коли прокинувся серед ночі, то відчув розпашіле тепло тіла своєї милосердної рятівниці, яка терпляче лежала біля нього асболютно без одягу. Подолавши перший в житті страх недоторканості, він став рабом божевільної пристрасті.

  У цих блаженних заробітках, які тривали майже півроку, він забув про все на світі. І навіть про школу. Зрештою, його заможна пасія, продавши все майно, виїхала за кордон до свого підстаркуватого "татуся", бо він цього дуже захотів. Та й жити там значно краще.

  На прощання пані передала молодому коханцю координати деяких своїх самотніх подруг. Але з ними він недовго лаштував бізнес – перейшов на інші простори, де вдавалося виловлювати значно багатших клієнток.

  Сьогодні він заможний чоловік. Родини немає. Та й запізно вже. Він вже так розбещений легкими грішми та самим процесом заробітку, що біля дружини буде не сила втриматися. А прийде старість – шлях у будинок престарілих.

  Ну, а з точки зору моралі як? Адже продавати себе за гроші якось… Хоча, в нашому суспільстві, де за гроші купується і час, і голоси виборців, і мовчання свідків, купівля на декілька годин тіла іншої людини не виглядає настільки вже дикою. Зрештою, викликають же чоловіків замінити водопровідного крана, вставити замок у двері, засклити шибку тощо. Зробив – заплатили і до побачення. Гарно зробив – ще покличуть. Наш співрозмовник вважає, що його послуги значно важливіші замків і кранів. Принаймні, нікому не шкодять. Для суспільства гірше було б, якби він торгував наркотиками, займався рекетом чи іншими шкідливими для оточуючих справами. Цинічно? Але у кожного своя правда.

Джерело: Новоград City

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 14/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework