×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині готуються до написання фінальної версії Стратегії розвитку туризму до 2030 року

  Клуб Амбасадорів Житомирщини, Школа гідів, гаряча туристична лінія, запуск туристичних маршрутів області та багато іншого – все це планують реалізувати на Житомирщині найближчим часом.

  Житомирський туристичний інформаційний центр сьогодні, 11 вересня, провів чергову стратегічну сесію перед написанням Стратегії розвитку туризму Житомирщини до 2030. Участь у зустрічі взяли представники Агенції регіонального розвитку, Ветеранського братства, туристичних агенцій та ГО «Житомирська туристична асоціація».

  Учасники зустрічі шукали туристичні продукти, які б були цікаві для потенційних туристів, та майбутні проекти, які будуть реалізовані найближчим часом. Це Клуб Амбасадорів Житомирщини, Школа гідів, курси підвищення кваліфікації працівників ресторанно-готельного бізнесу, виготовлення інформаційно-туристичних табличок та вказівників.

  Серед планів туристичного інформаційного центру до кінця року: запуск спеціалізованого туристичного сайту, який вже створений і перебуває у стані наповнення, розміщення інформаційної продукції про туристичні цікавинки регіону та календар подій на авто- та з/д вокзалах, реалізація туристичних маршрутів області через різні турагентства, запуск гарячої туристичної лінії, участь у туристичних форумах та виставках (у містах Полтава, Київ, Львів та Гомель) і написання фінальної версії Стратегії розвитку туризму.

  Туристичний інформаційний центр відкритий для ідей та пропозицій як від  туроператорів і бізнесу, так і від громадських організацій і жителів області.

  Маєте ідеї – звертайтеся за адресою: вул. Мала Бердичівська, 25, 4 поверх, 51 каб. Телефон: (0412) 42-44-20.

ok 14.09.6001gif

  Джерело: oda.zt.gov.ua

  Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Пятница, 14/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework