Хлопчику з синдромом Дауна на Житомирщині терміново потрібна операція на серці

 У 6-річного Олега Пилькевича діагностували вроджену ваду серця - аневризматичне випинання міжшлуночкової перегородки з проривом, відкрита артеріальна протока та  розтягненняпорожнини лівого шлуночка. Крім проблем з серцем у Олега ще синдром Дауна.

 

   Про це повідомляє gazeta.ua.

  Хлопчикові необхідна термінова операція по установці серцевого імпланта, який коштує 65 270 грн. Хоч сама операція в Інституті серця й безкоштовна, батьки не можуть знайти грошей. щоб закрити ваду серця в сина.

  Сім'я Олега живе в невеликому будинку в селі Привороття, Брусилівського району Житомирської області. Працює тільки батько - охоронцем, а мати доглядає за сином-інвалідом.

  "Від щирого серця прошу допомогти всім небайдужих людейі врятувати нашого синочка. Він веселий і дуже активний хлопчик, любить гратися і допомагати мені на городі. Цей діагноз став для нас не просто несподіванкою, а навіть громом. Із синдромом Дауна ми вже звикли жити, але ж тепер ще йвади серця. Як би ми не екомили і не відкладали, ця сума для нас є не під силу. Ми втрьох живемо на мінімальну зарплату чоловіка", - розповідає Світлана Василівна, мати хлопчика.

  Всі необхідні документи доступні на сайті фонду за посиланням.

  Реквізити для допомоги:

  Благодійний фонд "Серце на долоні"

  Юридична адреса: 02140, м. Київ, вул. Мишуги, 8/48

  ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

  р / с 26001060714855 в ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК" м Київ

  Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Пількевича Олега.

  Хлопчику можна допомогти, зробивши благодійну пожертву за допомогою картки ПриватБанку на сайті, використавши кнопку "Допомогти", або "Зробити пожертву".

Джерело: gazeta.ua

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework