×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Бійці 95 бригади показали форму українського десантника майбутнього. ФОТО

  Нові зразки тестують у польових, різних кліматичних і максимально наближених до бойових умовах, тестують дослідні варіанти бронежилетів, берців, балістичних шоломів і захисних рукавичок.

  Про це повідомили у Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

  Нові зразки тестують у польових, різних кліматичних і максимально наближених до бойових умовах, тестують дослідні варіанти бронежилетів, берців, балістичних шоломів і захисних рукавичок. Про це повідомили у Головному управлінні розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ.

ok 20.09.2018.05gif

  У випробовуваннях використовують:

  бронежилети (нові моделі) – змінено колір, поліпшено анатомічність форми, більше можливостей припасування під себе, додані демпферні вставки для вентиляції, збільшено площу протиуламкового захисту з кевлару. Від уламків бійця захищає РПС, до якої також додано кевларовий пакет;

  балістичні шоломи (оновлені зразки моделей "ТОR" і "Каска 1М") – система затягування BOА System для чіткої фіксації та регулювання розмірів; сучасні матеріали у виробництві (кевлар, надвисокомолекулярний поліетилен); максимальний за стандартами НАТО рівень захисту від уламків – F6; рівень захисту від куль: ІІІ-А (НАТО), клас 1А (згідно ДСТУ);

  захисні рукавички (нові) – кевларова підкладка на долоні; "сенсорні пальці" для зручної роботи з ґаджетами; краща анатомічна форма для утримання стрілецької зброї; якісні матеріали; поліпшені показники проколу, порізу та стирання.

  На випробуваннях бійців 95 бригади рукавчики витримали 5 спусків тренувальномим фалом із гвинтокрилу, хоч і не пристосовані для подібного.

ok 20.09.2018.g07if

  Зазначається, що нещодавно завершилися польові випробування нових зразків літніх трекінгових черевиків, якими у подальшому планується замінити черевики з високими берцями.

  "У них – нова колодка, пристосована для тривалих піших рейдів із вантажем; підошва, що самоочищується від бруду; нова геометрія підошви на основі напівсферичних форм значно зменшує навантаження на стопу та м'язи при пересуванні; виготовлення з тканини, що запобігатиме спітнінню ноги. Зараз готуються зміни та доопрацювання моделей для покращення виробу і підготовки виробництва першої промислової партії", - йдеться у повідомленні.

ok 20.09.2018.03gif

  Нагадаємо, що військовий бюджет України на 2019 рік має скласти сума 209,5 млрд грн, що майже на 18% більше, ніж 2018-го.

Джерело: gazeta.ua

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Четверг, 20/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework