×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Місто Новоград-Волинський задихається від диму. ФОТО

  Настала золота осінь, а з нею і збір врожаю. Та не лише радує нас ця пора щедрими дарами, але й масштабним прибиранням.

  Опале листя, сільськогосподарські культури, стебла яких висохли і викорчували, обрізане гілля з дерев, - все це завзяті господарі починають спалювати ввечері. І все б нічого, якби на Звягельщині це б не набуло майже катастрофічного характеру, адже щовечора місто просто все в диму, наче під час пожежі.

  "Знову серпень-вересень, і знову Новоград в диму. Повірте, це тільки початок. Тим хто має регулювати ситуацію та впливати на нормальне життєзабезпечення міста мабуть не до цього. У нас все буде добре, питання тільки коли.." - коментує ситуацію Ivan Lavrenchuk на сторінці Звягель-Новоград-Волинський у Фейсбук.

  Місцеві жителі обурені ситуацією, яка склалася, адже в місті просто катастрофічно не вистачає свіжого повітря.

  "А знаєте ввечері виходиш подихати свіжим повітрям, і тут такий бац - димом дихай. якщо я не помиляюся, так є заборона на паління в містах?! Куди дивиться влада?.." - коментує Tatiana d'Angelo у Фейсбук.

  "Але це ж люди палять! Самі дихають.....Шановні скільки можна звинувачувати всіх! Починайте кожен з себе...Не пали,не сміти,насаджуй квіти і дерева. Повірте,від цього впершу чергу задоволення отримаєте ви самі.." -  коментує  Світлана Михнюк під фотографіями із задимленістю міста.

 "Я с семьёй живу на Лубчице, и свежий воздух нам только снится. Это просто невыносимо! Постельное белье перестирываю по 2 раза если повезёт, а бывает и 3. Уже под вечер начинает ужасно болеть голова и начинается тошнота. Дети тоже постоянно жалуются.Травят нас и себя. И что самое страшное, что многие этого даже сами не понимают..." - обурюється Tatiana Shylkina - Fandeeva

 "Бог з ним, палили б вже, раз нема куди діти, але ж не в такий штиль! Воно ніби висить над головою і не ворушиться! І все ж, я за сезонний щоденний вивіз сміття із приватних секторів, силами комунальників, чи за невелику плату, бо компостування - справжнє мистецтво і має стільки нюансів, що не кожне домогосподарство його осилить... "- коментує  Наталія Бондарчук ситуацію, яка склалася.
ok 21.09.85896gif
 

ok 21.09.1003gif

ok 21.09.22036gif

   Нагадаємо, чому не можна спалювати листя.ok 21.09.50036gif

 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 21/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework