У Житомирі водії маршрутних таксі воліють не помічати зупинок

  Містяни вкотре обурюється якістю перевезень в громадському транспорті, нарікають на водіїв.

 

  Цього разу мова піде про приміський маршрут під № 126. Історію розповіла житомирянка Сніжана Герасимчук.

  «На 126 маршруті нововведення: водії можуть завезти тебе туди, куди вважатимуть за потрібне.

  17 вересня, протеліпавши із донькою  Софією на руках та традиційно висолопленим язиком кілометр до зупинки, сіла у 126 маршрутку. Ще в Гідропарку я зрозуміла, що дуже жвавий водій не збирається найближчим часом гальмувати свій транспортний засіб (маршрутка рухалася з великою швидкістю, а водій у цей час смачно затягувався цигаркою), а тому я заздалегідь почала просити його зупинитися. Ми пролетіли повз водоканал. Вдруге моє прохання прозвучало вже досить голосно, але маршрутка проскочила і повз наступну зупинку. Втретє ми усією пасажирською командою просили водія зупинити громадський транспортний засіб. Жінка, яка сиділа на передньому сидінні, нарікала на те, що він і вранці так перевозив людей: зупинявся, де хотів. Я запитала у водія, чому він ігнорує зупинки, але він проігнорував і мене: хто я така, щоб порушувати його тактику кермування?

  Як ви уже здогадалися, мені довелося повертатися назад пішки із дитиною на руках, адже я поспішала, а маршруток у зворотній бік на горизонті не було видно.

  Роман Крисюк, може, треба якусь бесіду провести з водіями громадського транспорту? Бо, здається, дехто із них перестав помічати зупинки», - зазначила жінка в тенксті публікації.

 

Последнее изменение Пятница, 21/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework