×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині відсторонений від роботи підрядник, який не вкладається у строки будівництва звалища

  20 вересня у міськраді скликали нараду щодо будівництва полігону твердих побутових відходів, яке розпочалося ще в 2016 році і затягується. 

  Про це 21 вересня повідомив відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

  "Учасники зібрання обговорили подальші дії з приводу ситуації, яка склалася з будівництвом другого пускового комплексу полігону твердих побутових відходів. Справа в тому, що виконавець будівельних робіт не виконує взяті на себе зобов’язання. Систематичне невиконання календарного плану робіт призвело до значного збільшення вартості проекту. Так, згідно з коригуванням проектно-кошторисної документації, від початку будівництва його вартість зросла майже вдвічі (виділено редакцією). Не менш значимим наслідком затягування будівництва другого пускового комплексу є перевантаження сміттям діючого полігону, тому необхідність розширення площі полігону твердих побутових відходів є нагальною".

  Зараз юристи управління житлово-комунального господарства опрацьовують порядок розірвання договору з підрядником та притягнення його до відповідальності.

 "Підрядником також зацікавилася Новоград-Волинська місцева прокуратура. Розірвавши договір з підрядником, буде проведено тендер з визначення нового виконавця будівельних робіт".

  Найближчим часом міжрайонний відділ Житомирського обласного лабораторного центру проведе необхідні заміри з метою визначення реального стану екологічної ситуації на діючому сміттєзвалищі, яке давно переповнене.

  Нагадаємо у липні 2016 стали відомі результати торгів на будівництво полігону твердих побутових відходів на території Чижівської сільської ради (урочище Ржатківка) Новоград-Волинського району. Переможцем з пропозицією у 2,7 млн стала київська фірма "Торговий Дім Укрвторресурс".

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 24/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework