×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Олевську відкрили меморільний комплекс загиблим воїнам АТО

  16 вересня в рамках Всеукраїнського патріотичного фестивалю «Олевська республіка» відбулось відкриття меморіального комплексу загиблим воїнам-учасникам АТО Олевського району.

  Меморіал встановлено за фінансової підтримки Благодійного фонду Сергія Пашинського.

  Участь у відкритті взяли міський голова Олег Омельчук, голова Спілки воїнів АТО Андрій Іванов, народний депутат України Сергій Пашинський, родичі та друзі загиблих воїнів, учні, жителі та гості міста.

  Міський голова Олег Васильович подякував всім присутнім за те, що прийшли вшанувати пам’ять загиблим воїнам. Також подякував Сергію Пашинському що допоміг фінансово та підтримав ідею встановити меморіальний комплекс загиблим воїнам в Олевську.

  Сергій Пашинський у своєму виступі наголосив, що важливо вшановувати пам’ять загиблих героїв «Вони віддали за нас з вами і за країну найцінніше – життя. Пам’ятаючи наших героїв, ми повинні разом будувати сильну та стійку Україну. Ми повинні пам’ятати тих, хто віддав за нас життя».

  Також біля меморіального комплексу відбувся молебень та панахида за участі настоятеля Свято-Миколаївської церкви отця Сергія.

  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які загинули на Сході України, серед них і жителі Олевського району: Ковальчук Олександр (Лопатичі), Ярошенко Сергій (Радовель), Шепетько Сергій (Сущани), Гайченя Микола (Олевськ), Шибецький Петро (Білокоровичі), Хоречко Микола (Радовель), Мосійчук Анатолій (Кам’янка), Шеремет Василь (Майдан), Тимощук Ігор (Лопатичі), Єпіфанович Олександр (Рудня-Бистра).

  Мітинг-реквієм завершився покладанням квітів до меморіалу загиблим воїнам АТО.

 Після завершення мітингу-реквієму всі бажаючі відправились колоною з оркестром до Будинку культури, де відбулась реконструкція «Клятви вояків УПА» та урочисте закриття Першого відкритого патріотичного фестивалю учнівської молоді «Стежками Тараса Боровця».

ok 23.09.3003gif

Джерело: olevsk-gromada.gov.ua

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Понедельник, 24/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework