Житомирська область: минулої доби внаслідок негоди без знеструмлено 91 населений пункт в 11 районах області та прибрано 69 повалених дерев

  24 вересня внаслідок сильного вітру без електропостачання залишилось 17 ліній по 10 кВ, 250 ТП та 91 населений пункт в 11 районах області.

   Також упродовж доби оперативно-рятувальними підрозділами ДСНС здійснено 14 виїздів для проведення аварійних робіт та надання допомоги населенню області для ліквідації наслідків несприятливих погодніх умов.

  Зокрема, зрізано та прибрано з автошляхів 67 повалених дерев, які ускладнювали рух транспорту. В смт Новогуйвінське бійці аварійно-рятувальної частини зрізали дерево, що загрожувало падінням на житловий будинок, а в м. Овруч – прибрали з подвіря літньої жінки березу, яка впала перед дверима будинку і заблокувала вихід з оселі.

  Найбільш складною видалася ділянка авошляху від с. Лісовщина Коростенського району до межі з Хорошівським районом. Починаючи з 12:10 24 вересня, до Служби порятунку «101» м. Коростень почала надходити інформація від проїжджаючих водіїв про те, що траса вкрита поваленими деревами, і утворився затор автотранспортних засобів біля с. Лісовщина.

  До місця події було направлено на пожежній техніці відділення рятувальників 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою бензопил та буксировочного тросу бійці ДСНС до вечора зрізали та відтранспортували на узбіччя близько 50 дерев. До цієї роботи були залучені працівники райавтодору на 2 одиницях техніки. Допомагали і небайдужі власники автотранспортнихз засобів. Працівниками патрульної поліції організовано безпеку руху на час проведення аварійних робіт.

  Загалом внаслідок погіршення погодних умов ніхто не постраждав, продовжуються роботи працівниками обленерго щодо відновлення електропостачання в населених пунктах (на ділянках працює 25 бригад РЕМ).

Управління ДСНС України у Житомирській області

 

Последнее изменение Вторник, 25/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework