×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

30-та бригада почала навчання перед від'їздом у зону ООС: Чого навчають бійців

  На Олександрівському полігоні, поблизу Новограда-Волинського, військовики 30 ОМбр імені князя Костянтина Острозького вже четвертий день готують і пристрілюють зброю перед відправкою на Донбас.

  — Перед початком основної фази навчань треба пристріляти зброю, підготувати машини до ведення бойових дій, — каже прес-офіцер 30 ОМбр Іван Бурдюг, - про це повідомляє novograd.city.

 — Піхотинці тренуються кидати гранати, стріляти з ручного протитанкового гранатомета. Екіпажі танків і бойових машин піхоти пристрілюють гармати, аби влучати в ціль з першого разу.

  — Головне, навчити солдатів не боятися власної зброї. Працюємо над тим, щоб у бійців спрацьовувала "м'язова пам'ять", коли вони тримають в руках автомат чи РПГ. На фронті такі навички рятують життя — каже інструктор.

  Т-64 танкового батальйону бригади по черзі "наїжджає" на куций окопчик автоматника, звідки вже через кілька секунд в корму панцерника вилітає "граната". Таку вправу називають "обкатка танком". Бійці зізнаються, що враження після такого тренінгу залишаються на все життя, а викид адреналіну просто неймовірний і з посмішкою радять хоча б раз спробувати лягти під майже 50-тонну машину.

  Попереду у бійців бойове злагодження і чергова поїздка на схід.

ok 25.09.25236gif

ok 25.09.500gif

Джерело: novograd.city

 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 25/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework