Максим Вікарчук пояснив причину свого звільнення із Житомирської міської ради

  Сьогодні, 25 вересня, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин підписав розпорядження про звільнення заступника начальника служби містобудівного кадастру Максима Вікарчука.

 

  «Звільнити 01 жовтня 2018 року Вікарчука Максима Андрійовича, заступника директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради, начальника служби містобудівного кадастру з займаної посади за угодою сторін», - зазначається у документі.

 «Лонгрід. Про моє звільнення і результат роботи. Фото для привернення уваги. Хочу подякувати команді і всім хто долучився до проекту впровадження містобудівного кадастру в м. Житомирі . За час роботи було зроблено колосальну хоч і не всю роботу по його розбудові. За цей час було багато речей зроблено вперше не тільки по міркам Житомира, а й по міркам України. Ми вперше опублікували всі креслення Генерального плану міста і надали доступ до всіх Містобудівних умов і обмежень, згідно вимог поставлених перед містобудівними кадастрами. Заручились підтримкою GIZ та EUACI, тут окрема подякаMykola Kostrytsya і Борис Пахолюк дивуюсь їхній витривалості) 

  Завдяки нашій роботі і темпам розвитку місто Житомир стало місцем для проведення виїзного засідання Мінрегіонбуду по питанню розвитку системи містобудівних кадастрів України, а також наш досвід врахований при розробці національних норм і стандартів в сфері кадастрування. За цей час Департамент містобудування та земельних відносин виявився все ж найбільш готовим до переходу на повністю публічну роботу та роботу з відкритими даними і геоінформацією. Про те дорога по розбудові ще довга і складна, сподіваюсь її не завалять. 

  Окрема подяка керівникам, під керівництвом яких я працював (Evgenia Cherkasova Игорь Блажиевский Сергей Сухомлин) завдяки вашому професіоналізму отриманий за ці роки досвід є безцінним. А також дякую Вам за можливість попрацювати і над іншими проектами в сфері містобудування. 

  Я ніколи не був і не буду класичним у всіх розуміннях чиновником оскільки моя проактивність не дозволяє мені терпляче вичікувати часу коли «складуться зорі» та настане «сприятливий час». Я вважаю, що можу бути більш продуктивний зараз на іншій позиції для міста, громади та себе як фахівця в сфері картографування та містобудування. Це і визначило основу мого рішення. 
Проте я не знімаю з себе відповідальності за місто у якому живу, і як і тоді коли я прийшов «на хвилі майдану» в очікувані змін системи, і продовжую брати на себе відповідальність за своє життя і середовище в якому живу», — йдеться в повідомленні.

 

Последнее изменение Вторник, 25/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework