Ремонтують дороги, а фабричний міст «світить» діркою

  Після критики обласної влади, яка нічого не робила, щоб привести у належний стан дороги загального користування на Малинщині, справа зрушила з місця.

 Про це повідомляє mn.zt.ua.

 Цього тижня у міс­ті одразу у декількох місцях розпочалися ремонтні роботи. Проте чиновники переконують, місцеві дороги, підпорядковані ОДА, ремонтують планово, відповідно до обласної Програми розвитку дорожньої інфраструктури. Але ж, доки люди не піднялися і не винесли проблему за межі регіону, телефонуючи у ЗМІ та на гарячі лінії, «плани» чомусь припадали пилом у довгих шухлядах...

  Днями залатали ями, зокрема, на вулицях Гагаріна та Винниченка (на знімку). Спецтехніка та бригада робітників працювали швидко, чим задовольнили жителів і місцевих керманичів. Голова РДА Дмитрій Кисельчук особисто виїжджав на місце проведення робіт, щоб переконатися у якості ремонту.

  Незабаром нове асфальтне покриття покладуть на дорозі від Малина до Гамарні. 18 вересня управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА на електронному майданчику Prozorro оголосило відкриті торги з обрання підрядчика для виконання капремонту. Загалом передбачається відновлення дороги протяжністю півтора кілометра. Очікувана вартість робіт сягає понад 5,5 мільйона гривень.

  Щоправда, аварійний фабричний міст поки що не чіпають, адже ніхто з малинських очільників навіть не додумався виготовити проект на капітальний ремонт цього стратегічного об’єкта, щоб зараз вимагати фінансування з області. Натомість у сусідньому Радомишлі міст ремонтують.

Джерело: mn.zt.ua

Последнее изменение Среда, 26/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework