×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині за втручання прокуратури припинено незаконну оренду понад півсотні гектарів землі резервного фонду

  Органи прокуратури Житомирської області продовжують вживати заходів представницького характеру щодо захисту та поновлення інтересів держави у сфері землекористування.

  Установлено, що у квітні 2018 року рішенням Народицької селищної ради неправомірно передано у користування ТОВ «Норинцівське» земельну ділянку резервного фонду площею понад 56 га, що належить державі.

  Зокрема, селищною радою з товариством укладено попередній договір оренди земельної ділянки без виготовлення технічної документації та без проведення передбаченої чинним законодавством обов’язкової нормативно – грошової оцінки, на підставі якої визначається сума орендної плати.

  Окрім цього, орган місцевого самоврядування перевищив свої повноваження, оскільки розпорядником землями резервного фонду є Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

  Коростенською місцевою прокуратурою заявлено позов про визнання незаконним і скасування рішення Народицької селищної ради та зазначеного  договору оренди, який розглянуто господарським судом Житомирської області та задоволено у повному обсязі.

Прес-служба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Среда, 26/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework