На дорозі Дениші-Михайлівка влаштували асфальтобетонне покриття

  На автомобільній дорозі Дениші-Михайлівка, яка знаходиться на балансі облдержадміністрації, завершили влаштування 2 шарів асфальтобенного покриття. Наразі укріплюють узбіччя, після чого наноситимуть розмітку.

   Як проходить поточний середній ремонт на ділянці дороги у Житомирському районі, перевірив заступник голови ОДА Олексій Ясюнецький сьогодні, 21 вересня.

  «На ділянці Дениші-Михайлівка вже завершили влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетону. Середня товщина покриття – 14 см, що відповідає вимогам проекту. Наразі працівники укріплюють узбіччя, після чого приступлять до влаштування розмітки. Для того, аби перевірити якість дорожніх робіт, відразу після завершення ремонту ми проведемо незалежну експертизу», – прокоментував Олексій Ясюнецький.

  Також заступник голови ОДА додав, що відповідно до критеріїв ОДА гарантійний строк експлуатації дороги після поточного середнього ремонту має бути як мінімум 5 років.

  Відповідно до проекту роботи виконуються в рамках поточного середнього ремонту на ділянці дороги Дениші-Михайлівка протяжністю 1,380 км. Також до с. Михайлівка планують влаштувати піщанощебеневу суміш, після чого вся дорога матиме належний експлуатаційний стан.

  Виконавцем робіт є підрядник «ШБУ 19». Загальна вартість робіт складає близько 7,1 млн грн.

  Нагадаємо, що на дорозі Дениші-Михайлівка розпочали ремонт, якого жителі не бачили 30 років.

Джерело: Житомирська ОДА

 

Последнее изменение Четверг, 27/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework