На Житомирщині вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі 5-типоверхівки та врятували 37-річного чоловіка

  22 вересня о 13:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в чотирьохкімнатній квартирі на п’ятому поверсі 5-типоверхівки в м. Новоград-Волинський.

  З’ясувалося, що в середині під’їзду та на сходовій клітині по всіх поверхах спостерігається сильна задимленість. Осередок загоряння знаходився в кімнаті квартири, що на п’ятому поверсі. Оселя зачинена зсередини. Тож за допомогою пожежної драбини ланка газодимозахисної служби потрапила через вікно у помешкання та виявила в одній із задимлених кімнат на ліжку без свідомості 37-річного сина власника. Його вивели на вулицю та передали медикам.

  Також рятувальники евакуювали 5 осіб, що проживали у сусідніх квартирах. Крім того, із задимлених квартир, що розташовані поверхом нижче, вогнеборці вивели на свіже повітря ще 4 мешканців.

  Пожежу локалізували о 13:40 та о 14:10 ліквідували. Вогнем знищено домашнє майно. До ліквідації займання залучалося 6 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки.

  Попередня причина пожежі – необережне поводження під час паління. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

У ДСНС України в Житомирській області

 

Последнее изменение Четверг, 27/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework