На Житомирщині голови РДА провели один день, як військовослужбовці. ФОТО

  На Житомирщині для голів РДА провели «Стрілецький день» у рамках навчальних зборів з 4-м окремим стрілецьким батальйоном територіальної оборони.

   У зборах на базі військової частини А3814 взяли участь всі голови районних державних адміністрацій, - повідомляє newday.org.ua.

  Протягом дня вони опановували теорію та здобували практичні навички зі стрільби, метання гранати та надання першої медичної допомоги.

   «Одна справа — книжки і розповіді, а друга – побачити все на власні очі і спробувати. Окрім стрільби і метання гранати побачили, як організовуються блокпости. Тепер ми бачимо вектор, куди рухатися і як проводити такі заходи на місцях. Цікаво ще те, що нам усе це показували резервісти, яких ми колись на такі збори і відправляли», – поділився враженнями голова Коростенської РДА Сергій Дмитрук.

   Жінки-голови РДА також взяли участь у «Стрілецькому дні», де отримали порцію адреналіну на цілий рік.

  «Такі збори обов’язково потрібно проводити, адже бачиш все і відчуваєш на собі. Я перший раз у житті зброю тримала. Це такий заряд адреналіну! Ми тепер уміємо не тільки надавати першу медичну допомогу, знаємо, як діяти в екстрених ситуаціях, а й навчилися чи відновили навички стріляти з «калаша», — поділилася враженнями голова Ружинської РДА Людмила Біляк.

  Завершальним етапом навчань стали показові заняття щодо охорони будівель та відкритих ділянок, зокрема мостів.

n2809183 1

n2809183 1

n2809183 1

n2809183 1

n2809183 1

n2809183 1

 

Последнее изменение Пятница, 28/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework