Як рятувальники допомагали журналісту робити фоторепортаж. ФОТО

  У колективі нашого сайту з'явилася ідея зробити незвичний фоторепортаж — з висоти пташиного польоту, а точніше — з пожежної вежі.

   Для цього ми спершу звернулися з офіційним запитом до ДСНС в Житомирській області.  Нам дуже швидко відповіли, зазначивши, що, на жаль з цієї локації зробити фото буде неможливо, бо місце закрите для відвідування і нам запропонували альтернативний варіант — скористатися технікою і вже на іншій локації — мікрорайоні Мальованка міста Житомира. Тобто, щоб самі працівники допомогли нашому журналісту піднятися на висоту. Але про все по порядку.

DSC 01

  Все склалося, так, як і ми й хотіли і вже сьогодні, 28 вересня, наш кореспондент зробив нарешті давно задуманий нашим колективом  фоторепортаж. Локація, де робилися світлини — неподалік пожежної частини №6 по вулиці Героїв Пожежників, 67-Б. Рятувальники підняли кореспондента нашого сайту драбиною, висота якої може сягнути 16 поверхів. Ось таки екстрим, уявіть собі, шановні читачі.

DSC 01

  Оскільки ми заздалегідь домовилися про цей фоторепортаж, а також конкретна техніка з драбиною, яку довелося задіяти, як розповіли самі рятувальники, задіється вкрай рідко (востаннє це було давненько), а також допомагали в цьому вільні від викликів співробітники, то проблем взагалі жодних не було. І до вашої уваги, шановні читачі, ми зовсім не відволікли рятувальників від важливих викликів, оскільки це були вільні співробітники. До того ж, як жартома сказали самі працівники, для них наша зустріч теж несла позитив — в черговий раз перевірили техніку, яка задіється дещо рідше, аніж вся інша. Але ж це, звісно, жарт: рятувальники перевіряють свою техніку ретельно та регулярно. Навіть перед тим, як наш кореспондент піднімався на висоту, спершу це зробили працівники ДСНС, аби все ще раз перевірити. і лише після того наш журналіст робив фоторепортаж.

DSC 01

  Наразі фото з висоти  готується, ми опублікуємо його згодом. Поки ж ми пропонуємо поглянути світлини, як рятувальники готували техніку, а також працювали з нею перед та після того, як кореспондент нашого сайту робив фоторепортаж. Як він знався, це було дійсно емоційно, екстремально, насичено. Враження переповнювали нашого журналіста.

  Насамкінець, ми дякуємо усім, хто сприяв нам у створенні матеріалу, фоторепортажу, а також хто допомагав кореспонденту нашого сайту підніматися на висоту. Для нас, шановні рятувальники, працівники ДСНС ви — справжні герої! Спасибі вам величезне!  

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

DSC 01

  DSC 01

  DSC 01

  DSC 01

  DSC 01

  DSC 01

  DSC 01

  

Последнее изменение Пятница, 28/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework