Кримінальна історія на Житомирщині: «Дід замкнув хату. Сказав, як хтось зайде, він Людку приріже»

  Страшна події відбулась в селі Смолівка Коростишівського району на Житомирщині.

  — Прибіг до діда, а там два трупи в лєтній кухні. Люда на ліжку лежала. Все лице порізане, кров кругом. Діда спершу не побачив. Потім підняв голову, а він висить. На лаз до горища поклав граблі й прив'язав петлю із шнура, — пригадує 18-річний Володимир Шумінський.

  Його дід 63-річний Юрій Шумінський зарізав співмешканку Людмилу Онікійчук, 37 років. Потім скоїв самогубство. Це сталося в ніч на 9 вересня.

  — Вони часто сварилися — сходилися, розходилися. Напередодні були на хрестинах. Як повернулися — поскандалили. Сусіди визвали поліцію. Дід замкнув хату. Сказав, як хтось зайде, він Людку приріже, — додає Володимир.

  Юрій Шумінський лишив передсмертну записку. У ній просив пробачення. Писав, що у скоєному винен він.

  Людмила та Юрій були вдівцями. Зійшлися рік тому. Виховували чотирьох дітей жінки — доньок 17 та 12 років і синів 6 та 3 років.

  — Людмила овдовіла два роки тому. Шумінський ще раньше жінку поховав, — розповідає місцева мешканка. Імені просить не вказувати. — Жив сам, помалу хазяйнував. Не пив, закодірувався років 20 тому. Горілку гнав на продаж, треба були гроші. Дочку його, 36-річну Оксанку, давно позбавили материнських прав. Опікувався онуком. Людка випивала. Ходила до діда горілку купувати. Так роззнайомилися і зійшлися. Ревнував її страшно, хоча поводів не давала. Але ж різниця у віці — 26 років! Юрко був запальним, агресивним. Сварилися без кінця. Казав, або в тюрму піде через неї, або в могилу.

  Того вечора Людчина донька позвала родичів, бо дід бився. На дітей теж кидався, — продовжує. — Прибігли до двору Шумінського. Просили показати, де Люда. Вивів її за шкірку на веранду і знову забрав у хату. Дітей родичі забрали і повели до баби. Визвали поліцію, але ті нічого не зробили. Наступного дня Юрка і Люду знайшли мертвими.

  У поліції підтверджують, що виїжджали на місце перед трагедією. У дім не зайшли, бо без дозволу не мали права.

  — Двері ніхто не відчинив. У будинку було тихо, — каже Сергій Данилюк із Коростишівського райвідділу поліції. — Проникнути в житло не могли. Наступного дня там виявили два трупи. На тілі жінки були численні колото-різані рани шиї спереду та ззаду. Чоловік помер від асфіксії.

ok 28.09.2365jpg

Джерело: gazeta.ua

Новини Житомира

 

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework