На Житомирщині у водоймі виявили тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті

  25 вересня у водоймі Коростишівського району було виявлено тіло невідомого чоловіка зі слідами насильницької смерті. Нині встановлено, що загиблий – безвісно зниклий житель Хмельниччини. Усі обставини та причетні до тяжкого злочину особи встановлюються у рамках розпочатого кримінального провадження.

 

  Повідомлення про виявлення тіла загиблого чоловіка у воді надійшло до поліції удень 25 вересня. На місце події виїжджали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в Житомирській області та місцевого ВП ГУНП.

  Під час огляду тіла загиблого поліцейські виявили ознаки, які вказували на насильницьку смерть. Для встановлення причин смерті тіло загиблого було направлено до бюро судово-медичних експертиз.

  Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією - ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

  26 вересня у рамках проведення слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили, що загиблим є 34-річний житель Хмельницької області, який упродовж останнього тижня розшукувався правоохоронцями як безвісно зниклий.

  У ході подальшого досудового розслідування поліція проводить необхідні заходи для встановлення усіх обставин і причетних до смерті чоловіка осіб.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework