Житомирянка просить владу хоч якось вплинути на громадський транспорт міста

  Обурливий пост з'явився в мережі Фейсбук від житомирянки Олени Мирончук.

   «Не люблю писати подібні пости чи коментарі, але вже просто накипіло!

  Я живу на Корбутівці, працюю на Богунії і мене просто дістали умови за яких доводиться добиратись на роботу!

  З понеділка по п'ятницю зранку (до сьогоднішнього дня) проблем з тролейбусом 5-А не було. На моїй зупинці (Монумент слави) о 8.20 тролейбус завжди приїздив вчасно, сьогодні ж я встигла замерзнути за майже пів години очікування. О 8.33 приїхав тролейбус 15-А, на якому електронне табло було вимкнути, але стояла стара табличка з номером тролейбусу на написом "В депо" (одного разу кондуктор зізналася, що це робиться спеціально, щоб люди не скандалили).

  Про виїзд з Богунії я мовчу взагалі! З зупинки "Панчішна фабрика" останній тролейбус (який рухається не в напрямку депо) за графіком має приїздить о 19.02. Я працюю до 19.00, щоб встигнути на цей час я закривала магазин на 10 хвилин раніше. Але за два тижні він не приїхав ні разу!!! Але були тролейбуси зі зміненими табличками. На моє питання кондуктору чи змінюють вони спеціально таблички, мені відповіли, що так!!! Тепер я мушу закривати мага зин раніше на пів години, щоб доїхати без пересадок! Мій директор за це мене по голівці не гладить! Про субботу та неділю взагалі окрема мова, у ці дні я вже навіть не намагаюсь чекати!

  Я розумію, що під мене ніхто підстроюватись не буде, але знаю що і я така не одна! Я хочу працювати на улюбленій роботі і мені не важливо в якому районі міста вона знаходиться, але я і не дочка міліонера, щоб їздити з пересадками! Тим паче зараз, коли час іде до зими і на зупинках в очікуванні не настоїшся через холод!

  Тому я звертаюсь до Вас, пане Сухомлин, в першу чергу! До всієї міської ради та до ЖТТУ! Поверніть маршрутку #3, або зробіть щось з цими тролейбусами!!! Я розумію, що, можливо, цей маршрут не вигідний, але з Корбутівки на Польову можна доїхати 4 видами транспорту, на вокзал трьома, на Крошню нормально їздить 30-ка, чому ж тоді на Богунію пускають один нещасний тролейбус, який навіть по заявленому графіку приїхати не може???!!!

  Я сподіваюсь бути почутою і не я одна, однодумців у мене багато. Якщо це буде продовжуватися- петиції будуть вже не у фейсбук. У мене все», — йдеться в тексті публікації.

kd01101806 1

Последнее изменение Понедельник, 01/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework