×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На стадіоні «Полісся» влаштовують підігрів футбольного поля та благоустрій території. ФОТО

  На Центральному стадіоні «Полісся» активно продовжуються роботи із реконструкції – влаштовують силові кабелі для підключення підігріву футбольного поля, завершують опорядження насосної станції, тренерських, роздягалень, готуються до встановлення перших металоконструкції для накриття.

  Про хід робіт на одному із масштабних об’єктів ДФРР повідомив заступник голови ОДА Роман Щебетов.

  «На території уже почали влаштовувати внутрішні огороджувальні конструкції на фундаменти. Наразі працівники прокладають оптоволокно у спеціальних траншеях та систем керування табло. На 50% виконані роботи з влаштування силових кабелів для підключення підігріву футбольного поля. Завершують роботи з опорядження насосної станції, роздягалень та тренерських біля тенісних кортів. Ці приміщення готують до фарбування. Також уже надійшли перші металоконструкції для влаштування накриття західної трибуни. Наразі чекаємо ще надходження метизів і тоді розпочнемо монтаж конструкцій», – зазначив Роман Щебетов.

  Заступник голови ОДА додав, що виконуються роботи для влаштування підпірної стінки вздовж ростверків, що в майбутньому дасть можливість облаштувати парковку для автобусів команд. Продовжуються підготовка для влаштування натурального зеленого покриття на частині, де проводитимуться розминки з легкої атлетики.

  Також завершили укладання плитки біля центральної арки та продовжується процес озеленення території.

ok 0110253612

ok 0110253610

ok 0110253611

Джерело: Житомирська ОДА

 

 

 

Последнее изменение Понедельник, 01/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework