У Житомирі поліція охорони затримала чоловіка, який відкрито викрав людські пожертви з церкви

  Зреагувавши на «тривожний» сигнал, працівники поліції охорони на кладовищі затримали раніше судимого чоловіка, який виніс з місцевого храму скриньку з людськими пожертвами та інші речі. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування.

   Близько 18 години на централізований пульт Управління поліції охорони в області надійшов сигнал про спрацювання «тривожної кнопки» в одній з житомирських церков. Буквально за кілька хвилин до храму прибув черговий наряд правоохоронців. Від охоронника стало відомо, що один з відвідувачів церкви вихопив і виніс з приміщення коробку з жертовними грошима.

  Під час обстеження прилеглої до храму території, на кладовищі у кущах, поліцейські помітили підозрілого чоловіка, який похапцем чимось набивав кишені. Як виявилось кількома хвилинами згодом – гривневими купюрами та монетами з викраденої жертовної скриньки. Також поряд з чоловіком були знайдені й інші речі з церкви.

  За таких обставин на місце події була викликана слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Як з’ясувалось, затриманим за підозрою у вчиненні злочину виявився 29-річний  місцевий житель, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Для встановлення усіх обставин чоловіка доставили до поліційного відділу.

  Попередня правова кваліфікація події – ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За відкрите викрадення майна, відповідно до чинного законодавства, затриманому може загрожувати покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

 Управління поліції охорони в Житомирській області

 

                                                                                                                                                     

Последнее изменение Понедельник, 01/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework