×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

На Житомирщині СБУ провела контрдиверсійні антитерористичні навчання. ФОТО

  Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області провела планові контрдиверсійні антитерористичні навчання.

  У триденних тренуваннях в умовах максимально наближених до реальних взяли участь співробітники регіонального управління СБУ, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники, представники органів державної влади й місцевого самоврядування та інші суб’єкти боротьби з тероризмом.

  Метою навчань стало підвищення рівня міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам.

  Під час виконання тренувальних завдань силовики здійснили комплекс заходів із виявлення і нейтралізації умовних диверсантів, які за легендою навчань проникнули на територію області, де планували здійснити вибухи на важливих цивільних та військових об’єктах.

  Завдяки злагодженим діям правоохоронців і військових «диверсійна група» була знешкоджена, наслідки підривної діяльності локалізовані.

  За результатами тренувань учасники проаналізували кожен етап проведеної спецоперації, відзначивши належний рівень підготовки суб’єктів боротьби з тероризмом. Крім того, Координаційною групою була означена низка пропозицій із покращення окремих елементів контрдиверсійної та антитерористичної діяльності.

ok 011085

ok 011022019

ok 0110220185

ok 0110220186

Прес-група УСБ України в Житомирській області

 

Последнее изменение Понедельник, 01/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework