Житомирський ІнБев втретє виграв Кубок Волинської газети у Луцьку

  Житомирський ІнБев розпочав активну підготовку до чемпіонату міста та Кубку України з футзалу. Минулими вихідними, 29-30 вересня, наші футзалісти зіграли на  Кубку Волинської газети у Луцьку. Житомиряни прибули на турнір на правах чинного володаря Кубку, який, до того ж, наша команда вигравала вже двічі - у 2016 і 2017 роках.

  Тож задача стояла максимальна - зберегти трофей і цього разу. З нею підопічні Михайла Соколовського справилися.

  Здобувши три перемоги на груповому етапі, ІнБев вийшов у фінал Вищої ліги з першого місця в групі. У чвертьфіналі команда всуху - 3:0 - обіграв одного з фаворитів турніру - "Юріновацію", а в півфіналі здолала луцький  "Бренд".

  У фіналі житомиряни зустрілися із луцким «Respect». Серйозної інтриги у вирішальному поєдинку не вийшло. ІнБев впевнено розібрався із суперником - 6:3, третій рік поспіль вигравши Кубок Волинської газети. Найкращим гравцем Вищої ліги став капітан ІнБеву Олександр Левченко.

  Після перемоги у Луцьку ІнБев не планує відпочивати. Вже 2 жовтня команда стартує на Кубку Золоте Руно в Житомирі. А в кінці жовтня розпочинається чемпіонат міста з футзалу, де ІнБев спробує повернути собі титул чемпіона Житомира.

  Також нагадаємо, що в неділю, 7 жовтня, в Житомирі відбудеться матч 3 туру Екстра-ліги. Наш ІнБев/НПУ прийматиме львівську Енергію. Запрошуємо всіх підтримати нашу команду. Початок матчу в залі ФОКу - о 12.00

Прес-служба ФК ІнБев Житомир

 
  
 
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework